Rólunk

A Kristóf és Társa Kft. 2002 óta megbízható helyi vállalkozás

Szakértelemmel, lendülettel és ügyfélközpontú szemlélettel, hosszútávú együttműködéseket tudhatunk magunkénak.

Cégünk családi vállalkozásként indult el az épület tisztítás szolgáltatói között 2002 után.  Kitartó munkánk, fejlődésünk és az éppen aktuális trendek figyelembevételével sikerült olyan szintre emelni takarítási szolgáltatásainkat, hogy az évek során elégedett megrendelőink egymás után ajánlottak minket ügyfeleinknek. 2016 óta új szemlélettel és lendülettel igyekszünk értéket teremteni ügyfeleink számára.

Felkészülten várjuk az újabb kihívásokat.

Takarító cégünk tisztán magyar tulajdonú megbízható vállalkozás.
Célunk, hogy a legkényesebb elvárást kielégítően takarítsunk.

Tapasztalat

Elsősorban irodákban, intézményekben, telephelyeken és építőiparban szereztünk tapasztalatot. Ügyfeleink között helyi vállalkozások, építőipari cégek, munkahelyek, igényes cégcsoportok és magánszemélyek egyaránt megtalálhatóak.

Megbízhatóság

Megrendelőinkhez kizárólag ajánlás útján kerülünk, mely szintén alátámasztja dolgozóink precíz, igényes hozzáállását a munkaterületeken való feladatok ellátásához. Partnereink értékelik rugalmasságunkat és megbízhatóságunkat. Szolgáltatásainkat profin végezzük, hiszünk a korrekt árszabásban, de nem  végzünk alacsony minőségű munkát az irreális árak elérése érdekében, mert középtávon megrendelőink számára sem ez a kifizetődő. Minden partnerünket nagyra becsüljük.

Vélemények

Rólunk mondták

Szeretünk együtt dolgozni a Kristóf és Társa Kft-vel, és nagyon hálásak vagyunk Nekik, hogy mindig tisztaság vár minket az irodánkban. Megbízható, kedves emberek, alázattal és szeretettel végzik a munkájukat. Igazi lélek lakozik a cégben.

Pénzes Ilona
Ügyvezető Igazgató
Carbon Black Kft.

Megbízható cég, évek óta takarítanak a cégünknél. Ügyfélközpontúak, és rugalmasak.

Orha József
ügyvezető
Orha Művek Zrt.

A Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság székházának takarítással kapcsolatos feladatait 2020 november óta a Kristóf és Társa Kft látja el. Korábban ezt a tevékenységes saját dolgozóink végezték, de egyre nehézkesebbé vált a munkaerő biztosítása a magas szinten megvalósuló fluktuáció miatt. Tartottunk a váltástól, leginkább attól, hogy külső fél bevonásával ugyanaz a színvonal elérhető lesz e, mint saját dolgozókkal. Aggodalmunk alaptalannak bizonyult, a Kristóf és Társa Kft alapos munkát végez. Az elmúlt másfél évben számos alkalommal kért visszajelzést munkájukról, szívesen fogadta az építő jellegű véleményünket. A vállalkozó elégedettségünk mellett végzi jó színvonalon szolgáltatását.

Nagy Krisztián
osztályvezető
Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság

Mi a Tiszavirág Call Center Kft. is a Takarítás Kristóf ÉS TÁRSA KFT. -t bíztuk meg a takarítással mindkét telephelyünkön Debrecenben és Nyíregyházán is. Nagyon fontos, főleg ebben a covidos időszakban, a megfelelő higiénia és tisztaság. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, precízek, pontosak, profi és jól szervezett csapat.

Korpás Zsolt
ügyvezető
Tiszavirág Call Center Kft.

Irodaházunk takarítására kerestem egy céget. A Kristóf és Társa Kft. ügyvezetője nagyon gyorsan reagált az e-mailemre. Közel egy éve dolgozunk együtt, minőségi, precíz munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk. A napi rutint, az első megbeszélést követőn önállóan, lelkiismeretesen, az általunk felvázolt elvárásoknak megfelelően végzik. De az sem okozott számukra gondot, amikor sokkal nagyobb szervezést és létszámot igénylő,  nagy, külső ablakfelületek takarításra kértük meg őket, amit rövid határidővel, tökéletesen végeztek. Rugalmasságukat akkor is bizonyították, amikor egy másik helyszínen kértünk takarítást. Jó szívvel ajánlom őket, pontosak, szavahihetőek, gyors, profi csapat, korrekt vezetővel.

Kulimár Alexandra
cégvezető
Tipographic Kft.

“Irodánk takarítására kerestem megbízható személyt. Ekkor találtam rá a Kristóf és Társa Kft-re. A cég vezetőjével felvéve a kapcsolatot gyors és korrekt árajánlatot kaptam. Közel két éve végzik cégünknél precízen munkájukat. Az iroda működéséhez rugalmasan alkalmazkodva sikerült időpontot egyeztetni a takarítási munkák elvegzésére. Minden alkalom után tiszta, rendezett körülmények között kezdhetik meg kollegáim a munkát. Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt az ügyfélközpontú, megbízható céget.”

Kelemen Andrea
ügyvezető
Pannon Tervstúdió Kft.

Precíz, gyors, mosolygós fiatal csapat! Csak ajánlani tudom Őket!

Bernadett R.-B.

Kifogástalan, minőségi, gyors, alapos munkavégzés! Köszönjük a munkátokat!

György B.

Precíz,pontos,megbízható csapat!!!

Aliz P.

Rugalmas, kedves, fiatal “csapat”, akik szép és gyors munkát végeznek! Csak ajánlani tudom őket! 

Sz. Hajnalka

Elérhetőségeink

Cím: 4461 Nyírtelek, Esze Tamás u. 15/a.
Árajánlatkérés: Kristóf Dóra
E-mail: kristofestarsa@gmail.com
Tel.: + 36 20 380 6656

Cég adatok

Kristóf és Társa Kft.
Cím: 4461 Nyírtelek, 
Esze Tamás u. 15/a.
Adószám: 11248992215
Aktuális cégjegyzékszám15 09 062390

Tárhelyszolgáltató

TeraHost Kft.
Székhely: 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
Mobil: +36 30 690 9394
E-mail: info@teratarhely.hu
Web: teratarhely.hu

Facebook oldalunk