Referenciáink

Hiteles, KIEMELT REFERENCIÁINK

Referencia értékű munkáink között megtalálhatóak irodaházak, közintézmények, munkahelyek, csarnokok és magánlakások egyaránt.

„A Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság székházának takarítással kapcsolatos feladatait 2020 november óta a Kristóf és Társa Kft látja el. Korábban ezt a tevékenységes saját dolgozóink végezték, de egyre nehézkesebbé vált a munkaerő biztosítása a magas szinten megvalósuló fluktuáció miatt. Tartottunk a váltástól, leginkább attól, hogy külső fél bevonásával ugyanaz a színvonal elérhető lesz e, mint saját dolgozókkal. Aggodalmunk alaptalannak bizonyult, a Kristóf és Társa Kft alapos munkát végez. Az elmúlt másfél évben számos alkalommal kért visszajelzést munkájukról, szívesen fogadta az építő jellegű véleményünket. A vállalkozó elégedettségünk mellett végzi jó színvonalon szolgáltatását.”

Nagy Krisztián

osztályvezető, Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság

Megbízható cég, évek óta takarítanak a cégünknél. Ügyfélközpontúak, és rugalmasak.

Orha József

ügyvezető, Orha Művek Zrt.

Szeretünk együtt dolgozni a Kristóf és Társa Kft-vel, és nagyon hálásak vagyunk Nekik, hogy mindig tisztaság vár minket az irodánkban. Megbízható, kedves emberek, alázattal és szeretettel végzik a munkájukat. Igazi lélek lakozik a cégben.

Pénzes Ilona

Ügyvezető Igazgató, Carbon Black Kft.

Irodaházunk takarítására kerestem egy céget. A Kristóf és Társa Kft. ügyvezetője nagyon gyorsan reagált az e-mailemre. Közel egy éve dolgozunk együtt, minőségi, precíz munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk. A napi rutint, az első megbeszélést követőn önállóan, lelkiismeretesen, az általunk felvázolt elvárásoknak megfelelően végzik. De az sem okozott számukra gondot, amikor sokkal nagyobb szervezést és létszámot igénylő,  nagy, külső ablakfelületek takarításra kértük meg őket, amit rövid határidővel, tökéletesen végeztek. Rugalmasságukat akkor is bizonyították, amikor egy másik helyszínen kértünk takarítást. Jó szívvel ajánlom őket, pontosak, szavahihetőek, gyors, profi csapat, korrekt vezetővel.

Kulimár Alexandra

cégvezető, Tipographic Kft.

Irodánk takarítására kerestem megbízható személyt. Ekkor találtam rá a Kristóf és Társa Kft-re. A cég vezetőjével felvéve a kapcsolatot gyors és korrekt árajánlatot kaptam.

Közel két éve végzik cégünknél precízen munkájukat. Az iroda működéséhez rugalmasan alkalmazkodva sikerült időpontot egyeztetni a takarítási munkák elvegzésére.
Minden alkalom után tiszta, rendezett körülmények között kezdhetik meg kollegáim a munkát. 
Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt az ügyfélközpontú, megbízható céget.
Kelemen Andrea

ügyvezető, Pannon Tervstúdió Kft.

„Mi a Tiszavirág Call Center Kft. is a Takarítás Kristóf ÉS TÁRSA KFT. -t bíztuk meg a takarítással mindkét telephelyünkön Debrecenben és Nyíregyházán is. Nagyon fontos, főleg ebben a covidos időszakban, a megfelelő higiénia és tisztaság. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, precízek, pontosak, profi és jól szervezett csapat.”

Korpás Zsolt

ügyvezető, Tiszavirág Call Center Kft.

Elérhetőségeink

Cím: 4461 Nyírtelek, Esze Tamás u. 15/a.
Árajánlatkérés: Kristóf Dóra
E-mail: kristofestarsa@gmail.com
Tel.: + 36 20 380 6656

Cég adatok

Kristóf és Társa Kft.
Cím: 4461 Nyírtelek, 
Esze Tamás u. 15/a.
Adószám: 11248992215
Aktuális cégjegyzékszám15 09 062390

Tárhelyszolgáltató

TeraHost Kft.
Székhely: 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
Mobil: +36 30 690 9394
E-mail: info@teratarhely.hu
Web: teratarhely.hu

Facebook oldalunk